Laatu, ympäristö ja luottamus

On yleinen viisaus, että käytetty laatutuote on järkevämpi sijoitus kuin uusi rihkama. Laadukas on tehty kestämään ja helppo huoltaa. Siksi se on ympäristöystävällinen, luotettava ja huokea valinta.

Tässä on visiomme, jonka eteen olemme tehneet työtä yli kaksikymmentä vuotta.

Kertakäyttökulttuurin sijaan haluamme tarjota laadukasta tietotekniikkaa, joka palvelee omistajaansa pitkään. Jokaisella on oikeus kestävistä osista tuotettuun, nykypäivän vaatimukset täyttävään laitteeseen.

Kun Cimos perustettiin vuonna 1992, olimme Suomen ainoa tietotekniikan uusiokäyttöön erikoistunut liike. Olemme nähneet IT-buumin nousut ja laskut, ja jatkaneet toimintaamme vuosi vuodelta vahvempina.

Visiomme on taannut meille kestävän perustan, jonka päälle rakennamme jokaisen uuden asiakassuhteemme. Sen tukipilareita on kolme: laatu, ympäristö ja luottamus.

Asiakasjoukkomme kasvaa jatkuvasti – tervetuloa mukaan!

Valikoimme kuluttajamyyntiin suuryrityksiltä poistuneista koneista parhaimmat. Alun perin moninkertaiseen hintaan ostetut laitteet on suunniteltu vaativaan työkäyttöön. Siksi niiden käyttömukavuuden erot markettikoneisiin huomaa ensi kokeilulla.

Tarjoamme kaikkiin vähintään kuuden kuukauden takuun sekä nykyaikaiset prosessorit ja käyttöliittymät. Tästä huolimatta myymämme laitteet ovat Suomen edullisimpia.

Tietotekniikan kierrätys on merkittävä ympäristöteko, joka on jäänyt tekniikan kertakäyttökulttuurin varjoon. Ostamalla laadukkaan, elinkaareltaan pitkäikäisen kannettavan tuet kotimaamme kestävää kehitystä.

Ne suuryrityksiltä poistuneet laitteet, jotka eivät läpäise kuluttajamyyntimme laatustandardeja, käsittelemme ympäristöystävällisesti. Varmistamme, ettei mikään osa laitteista päädy kaatopaikalle kuormittamaan ympäristöä. Laitteiden osat ja raaka-aineet erotellaan, ja lopulta kierrätetty materiaali päätyy teollisuuden raaka-aineiksi.

Vastuullinen ja kestävä kaupankäynti perustuu luottamukseen. Asiakassuhteemme ei rajoitu kauppahetkeen: pidämme huolta asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja tarvittaessa huollamme, päivitämme ja vaihdamme myymämme laitteet. Suuryritykset, joilta ostamme laitteemme, luottavat asiantuntemukseemme tietoturva-asioissa.

Cimos sijoittuu vuosi vuodelta vahvimpien suomalaisyritysten kärkeen. Tämä on mahdollista, sillä pidämme huolta asiakkaidemme lisäksi myös työntekijöistämme. Arvostamme nuorten kykyjen lisäksi niin sanottua hiljaista tietoa tarjoamalla tehtäviä uransa loppupäässä oleville tekniikan alan asiantuntijoille.