Återanvända IT-produkter, bärbara datorer

Ekologisk – Hög kvalitet – Förmånlig – Cimos nu även på svenska!

Söker du en bra, ekologisk och prisvärd dator så har du kommit till rätt ställe! Cimos säljer bärbara datorer och annan IT utrustning för återanvändning från vår butik på Skatudden i Helsingfors och dygnet runt via nätbutiken!

Cimos har sedan 1992 verkat på Skatudden i Helsingfors. Vi tror på en renare natur och säkrare omgivning och den cirkulära ekonomin för oss i rätt riktning. Genom att inte enbart återvinna, utan genom att så långt som möjligt återanvända produkter minskar vi konkret koldioxidutsläpp och sparar på jordens råvaror. Detta gäller särskilt IT och elektronik som förbrukar mycket stora resurser vid tillverkningen.

Cimos säljer prisvärda datorer och annan IT utrustning för återanvändning. Datorer, bärbara, skärmar, pekplattor vi har kommer direkt från företag eller andra organisationer vilket gör att maskinerna är av mycket hög kvalitet och vi kan återförsälja till förmånligt pris. Vi sköter om data säkerheten på maskinerna dvs. vi ser till att all information från den förra användaren raderas. Därefter granskar vi maskinernas skick och funktioner samt putsar upp dem ordentligt! De maskiner som kan återanvändas säljer vi till förmånliga priser åt såväl privata kunder som skolor, små företag och andra organisationer. Maskiner som har kommit till slutet av sin livscykel återvinns möjligast naturvänligt sätt.

Våra bärbara datorer har operativsystemet Windows 10 Pro/Home färdigt installerat på svenska, finska eller engelska. Datorerna har varit i professionell användning tidigare och passar utmärkt för studier, arbete eller hemma användning. Maskinerna är med andra ord genast redo för användning! Kom med så bidrar vi tillsammans till en cirkulär ekonomi där produkter används längre, vilket både minskar förbrukningen av råvaror och koldioxidutsläpp!

Besök oss i vår butik på Kronbergsgatan 3, 00160 Helsingfors! Vi har öppet tisdag till torsdag från 11.00 till 17.00, fredagar 11.00 – 14.00 Spårvagn nummer 4 tar dig rakt utanför vår dörr.

 

Välkommen och titta in!

 

E-post: sales(at)cimos.fi

Telefon: 09 – 170 281 (för betjäning på svenska, fråga efter Jocke!)

Facebook: fi.facebook.com/poistoerat/

Twitter: @CimosLaptops