Cimos Helppo SME – tietoturvaa PK-yrityksille

Cimos Helppo SME ™ on Suomessa toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille ja organisaatioille suunnattu kierrätys ja tietoturvapalvelu vanhojen IT-laitteistojen kierrättämiseen.

Cimos Oy:n oma koulutettu henkilökunta noutaa käytöstä poistetut laitteet omalla kalustollamme ja tietoturva hoidetaan asianmukaisesti omissa tiloissamme Helsingissä. Toimipiteistä laadimme GDPR-mukaiset dokumentit.

Pystymme myös räätälöimään palvelua toiveittenne mukaisesti ja huolehdimme myös isommista tietokone-eristä.

Olemme huolehtineet yrityksien tietoturvaa vaativien laitteiden kierrätyksestä jo vuodesta 1992.

Yksinkertainen ja turvallinen prosessi

  1. Asiakas tilaa Cimoksen paikan päälle
  2. Cimos luo vastaanottotodistuksen tietoturvaa tarvitsevien laitteiden osalta (merkki, malli + muu identifiointitieto (esim sarjanumero/työasematunnus)
  3. Tietoturvaa vaativat laitteet pakataan lukittavaan turvarullakkoon, muu IT-romu avorullakoihin
  4. Cimoksen oma henkilökunta kuljettaa laitteet omalla kalustolla Cimoksen tietoturvatoimipisteelle.
  5. Cimos raportoi asiakkaalle tietoturvan toteutuksesta 14 arkipäivän sisällä noudosta

Cimos käyttää tietoturvaprosessissa ainoastaan omaa koulutettua henkilökuntaa, omaa kalustoa ja omia toimintatiloja Helsingissä, Suomessa.

 

Hinnoittelu (hinnat alv 0%):

Nouto ja kuljetus PK-seudulla: 90€ per toimituspiste/osoite

Tietoturva ja ekologinen kierrätys: 90€ per rullakko/toimeksianto (sisältäen viiden laitteen/kovalevyn tietoturvan)

Lisälaitteet: 14,95 €/kpl (tietoturva, identifikaatiotietojen poisto, asianmukainen kierrätys)

 

Ota yhteyttä jo tänään:

Puh: 09 – 170 281

@: sales (at) cimos.fi

Käyntiosoite:

Kruunuvuorenkatu 3, 001600 Helsinki

 

Kokonaisvaltainen palvelu

Cimos Helppo SME ™ mahdollistaa pienten yritysten ja organisaatioiden vanhojen IT-laitteiden tietoturvallisen ja ekologisen kierrätyksen joustavana palveluna järkevään hintaan. Cimoksen oma henkilökunta tulee paikan päälle noutamaan kaikki ylimääräiset/vanhentuneet tai käytöstä poistuneet laitteet (esim, tietokoneet, monitorit, printterit, serverit, modeemit, kytkimet, puhelimet, muut älylaitteet yms.).

Niin sanotuista tyhmistä päätteistä/laitteista poistetaan identifikaatiotiedot, jonka jälkeen laite kierrätetään ekologisesti ja eettisesti. Tämä tarkoittaa, että laitteet jotka ovat tulleet elinkaarensa loppuun puretaan osiin ja raaka-aineet palautetaan teollisuuden tarpeisiin.  Laitteet ja/tai niiden osat voidaan myös kierrättää varaosina. Laitteet joissa on vielä käyttöikää jäljellä pyritään tuomaan jälkimarkkinoille.

Käytöstä poistuneista tietokoneista ja muista laitteista missä on tallennusdata suoritetaan perusteellinen tietoturvakäsittely. Tähän sisältyy sekä tallennetun tiedon tuhoaminen että laitteiden identifikaatiotietojen hävittäminen. Tallennetut tiedot ja tallennusmediat voidaan hävittää joko Cimoksen omalla mekaanisella murskaimella tai ohjelmallisesti kolmeen kertaan ylikirjoittamalla. Cimos käyttää tähän tarkoitukseen kehitettyjä ohjelmistoja ja standardoituja menetelmiä (esim.  HMG, Infosec Standrard 5, DoD yms.)

Cimos raportoi asiakkaalle laitteiden kierrätyksestä ja tietoturvakäsittelystä 5 arkipäivän sisällä noudosta Excel-taulukko muodossa. Raportissa käy ilmi laite, merkki ja määrä (mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan myös sarjanumero/tunnistetieto). Tietoturvaa vaativien laitteiden kohdalta raportoidaan myös aika jolloin tietoturva on suoritettu sekä tietoturvan suorittanut henkilö. Tietoturvaa lisää myös se, että Cimos käyttää ainoastaan omaa kalustoa ja omaa koulutettua henkilökuntaa. Tietoturva että kierrätys tehdään Helsingissä omassa käsittelypisteessämme.

Hinnoittelu ja palvelu on suunniteltu arkea helpottavaksi ja järkeväksi. Mikäli samassa osoitteessa toimii monia yrityksiä ja kierrätystä suoritetaan samana aikavälinä, voidaan logistiikkakustannukset jakaa yrityksien kesken, eli mitä useampi yritys kierrättää samana päivänä, sen pienemmäksi kustannus tulee per yritys.

Cimos käyttää tietoturvaprosessissa ainoastaan omaa koulutettua henkilökuntaa, omaa kalustoa ja omia toimintatiloja Helsingissä, Suomessa.