Kuntoluokituksemme

Myymme ainoastaan yrityskäytöstä poistuneista kannettavista laadukkaimmat. Vaativaan yrityskäyttöön valmistetut koneet poikkeavat monin tavoin ns. markettikoneista. Ne on rakennettu astetta paremmista komponenteista ja hinta on uutena ollut moninkertainen kuluttajamalleihin verrattuna. Tästä syystä uskallamme antaa jokaiselle koneellemme vähintään kuuden kuukauden takuu.

Käytetyssä kannettavassa saattaa olla normaalin käytön jälkiä, mutta nämä minimaaliset ja vain kosmeettiset. Jokainen koneemme on käynyt läpi huolellisen tietoturvan sekä perusteellisen putsauksen jonka jälkeen näille tehdään kuntoluokitus. Laadukkaimmat koneet päätyvät kauppamme myyntiin. Jokainen tietokoneemme toimitetaan täysin käyttövalmiiksi asennettuina, käyttöjärjestelmä päivitettynä. Laitteen mukana tulee myös laitteeseen kuuluva virtalähde/-johto.

 

Kuntoluokat

A-Grade: hyväkuntoinen, tarkastettu ja takuulla toimiva käytetty tietokone. Saattaa löytyä pieniä käytönjälkiä esim. pikkunaarmuja päällyskannessa/kämmentuissa, sellaisia mitä yleensä siististi pidetyltä käytetyltä voi odottaa.

B-Grade: hyvässä, täysin käyttökunnossa, mutta esimerkiksi näyttöpaneelissa voi olla naarmu, pieni valkoinen piste tai kuluma tai vaikka kannessa kulumajälki tai naarmu. Nämä seikat on otettu huomioon hinnoittelussa.

C-Grade: käyttökunnossa, mutta fyysisiä jälkiä löytyy kuten, murtumia rungossa, naarmuja tai valkoisia pisteitä näyttöpaneelissa.

Meille tärkeää on puhdas ja terveellinen ympäristö. Vastuullinen kierrätys ja tuotteiden uusiokäyttäminen on meidän tapamme tehdä osuutemme terveellisemmän ympäristön puolesta. Tämän takia haluammekin tuoda kaikki käyttökelpoiset kierrättämämme koneet takaisin käyttöön. Myös ne, joissa on normaalia enemmän käytönjälkeä. Alla tyypillisiä esimerkkejä tällaisesta kulumasta.

 

Esimerkkejä käytön jäljistä B- ja C-Grade koneissa:
Kiitos päätöksestäsi toimia vähän vihreämmin, laadusta tinkimättä – lompakkoa ja luontoa säästäen!

Jocke

Toimitusjohtaja, Cimos Oy