Käytetyt tietokoneet – hyvää tietää

Myymme ainoastaan yrityskäytöstä poistuneista kannettavista laadukkaimmat. Vaativaan yrityskäyttöön valmistetut koneet poikkeavat monin tavoin ns. markettikoneista. Ne on rakennettu astetta paremmista komponenteista ja hinta on uutena ollut moninkertainen kuluttajamalleihin verrattuna. Koneissa on ollut aina uutena vähintään kolmen vuoden tehdastakuu, ja jokaisessa myymässämme laitteessa on vähintään kuuden kuukauden takuu.

Käytetyssä kannettavassa saattaa olla normaalin käytön jälkiä, mutta nämä minimaaliset ja vain kosmeettiset. Jokainen myymämme koneemme on käynyt läpi huolellisen tietoturvan sekä perusteellisen putsauksen jonka jälkeen näille tehdään kuntoluokitus. Parhaimmat A-kuntoluokan koneet päätyvät kauppamme myyntiin.

A-Grade: hyväkuntoinen, tarkastettu ja takuulla toimiva käytetty tietokone. Saattaa löytyä pieniä käytönjälkiä esim. pikkunaarmuja päällyskannessa/kämmentuissa, sellaisia mitä yleensä siististi pidetyltä käytetyltä voi odottaa.

B-Grade: hyvässä, täysin käyttökunnossa, mutta esimerkiksi näyttöpaneelissa voi olla naarmu tai kuluma tai vaikka kannessa kulumajälki tai naarmu.

C-Grade: käytettävissä, mutta isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Nämä koneet kelpaavat lähinnä varaosiksi.