Cimos Helppo Private – tietokonekierrätys yksityisille

Cimos Helppo Private ™ on yksityisille henkilöille ja yhdistyksille räätälöity palvelu vanhan tietotekniikan, eli mm. läppäreiden, tietokoneiden, puhelimien ja tablettien tietoturvalliseen ja ekologiseen kierrättämiseen. Tietokonekierrätys on helppoa ja turvallista.

  1. Tuotte laitteen tai laitteet meille.
  2. Kuitti toimii vastaanotto- ja toimeksiantodokumenttina.
  3. Saatte viikon sisällä sähköisen raportin suoritetuista toimenpiteistä.
  4. Voitte nukkua yönne rauhassa tietäen, että kaikki tiedot vanhassa koneessanne on hävitetty ja laite on ekologisesti ja eettisesti kierrätetty!

Palvelun hinta on 10 €, sisältäen kolmen laitteen kierrätyksen ja tietoturvan. Lisälaitteista veloitamme 3 € /kpl. Palvelu on tällä hetkellä tarjolla vain meidän toimipisteemme kautta, Helsingissä Katajanokalla, Kruunuvuorenkatu 3.

Tervetuloa Katajanokan toimipisteellemme!

Kruunuvuorenkatu 3, 00160 Helsinki

Puh. 09 – 170 281

@ sales(at)cimos.fi

Siis, mitä tämä on ja miten tämä toimii?

Liian monessa kodissa makaa vanhoja käyttämättömiä tietokoneita joita syystä tai toisesta ei haluta tai uskalleta kierrättää. Liiankin usein pelätään, että omassa vanhassa koneessa tallennetut tiedostot, dokumentit, kuvat ja videot päätyvät ns. ”vääriin käsiin”. Tietokoneet ja muut IT-laitteet sisältävät tiedon lisäksi myös useita eri raskasmetalleja ja muita ympäristölle haitallisia aineita. Cimos on jo 25 vuotta kierrättänyt yrityksiltä poistuvaa tietotekniikkaa huolehtien tietoturvasta, ottaen ympäristön huomioon! Laitteenne käsitellään samoilla ehdoilla kuin yritysten laitteet. Cimoksen oma koulutettu henkilökunta käsittelee laitteita luottamuksellisesti omissa tiloissamme Suomessa, toimipisteessämme Helsingissä. Laitteet, joilla on vielä käyttöikää jäljellä, voidaan tuoda takaisin jälkimarkkinoille, tietoturvakäsittelyn jälkeen. Laitteet, jotka ovat tulleet elinkaarensa loppuun, päätyvät joko varaosiksi tai puretaan ja palautetaan kierrätyslaitoksissa teollisuuden raaka-aineiksi. Joka tapauksessa teidän halunne kierrättää, tulee vähentämään ympäristöhaittoja ja siten edesauttaa yhteistä tavoittettamme kohti puhtaampaa luontoa. Vanha älylaite on kaikin puolin ongelmajäte. Vanhalle laitteelle tallennettu tieto ei saa joutua vääriin käsiin ja tietokoneen komponentit ovat myrkkyä luonnolle. Cimos hävittää kaikki tiedot, joko fyysisellä murskauksella tai ohjelmallisesti ja pitää huolen, että fyysinen kone kierrätetään asianmukaisesti luontoa kunnioittaen!